• Avoinna ma-pe klo 8.30-16.30
  • 050 323 2399
  • Vierivainiontie 1, Kalajoki

Pesut ja puhdistukset ajoneuvoille ja veneille

Ajoneuvon kaikki ulkopinnat puhdistetaan perusteellisesti pinnoille turvallisella käsinpesulla.

Autopesut ja puhdistukset

Pesemme ajoneuvosi turvallisesti käsinpesulla.

Hellävarainen käsinpesu varmistaa täydellisen puhtaan pinnan ja turvallisen pesun, vaurioittamatta maalipintaa ja muita ajoneuvon materiaaleja.

Käsin tehty autonhoito on aina paras vaihtoehto!
Pesemme ajoneuvosi turvallisesti käsinpesulla.
Autojen ulkopintojen pesut.

Autojen ulkopinnan pesut

Esipesu

Esipesu on ensimmäinen vaihe ulkopintojen pesussa, siinä likaa irroittava aine sumutetaan pinnalle, annetaan vaikuttaa hetken ja huuhdellaan painepesurilla renkaista ja vanteista aloittaen.

Vanteiden pesu

Vanteiden pesussa käytetään tilanteesta riippuen aineita, jotka irroittavat likaa ja jarrupöly jäämiä. Pesussa käytetään myös vanteiden pesuun tarkoitettuja ahtaisiin paikkoihin yltäviä pesuharjoja.

Auton käsinpesu, "kinnastelu"

Käsinpesuvaihe suoritetaan esipesujen jälkeen, kun pestävältä pinnalta on poistettu suurimmat epäpuhtaudet. Käsinpesussa käytetään hellävaraista pesukinnasta ja pesushampoota, joilla poistetaan viimeinenkin lika kerros. Pesukohteesta riippuen lisäksi voidaan tehdä raudan- ja pienpoistokäsittely.

Kuivaus

Viimeisenä pesty auto kuivataan pehmeitä imukykyisiä liinoja ja ilmapuhallinta käyttäen, jotta pestyyn autoon ei jää itsestään kuivuvan veden jälkiä!

Ajoneuvojen muut puhdistukset

Raudan ja maantiepien poisto

Rauta (jarrupöly) ja maantiepiki ovat useimmiten lujimpaan tarttuvat epäpuhtaudet auton ulkopinnoilla ja vanteissa, niinpä niiden puhdistukseen käytetään erikseen suunniteltuja pesuaineita ja liuottimia, jotka reagoivat jäämien kanssa ja helpottavat niiden poistamista pesulla.

Savestus

Savestus on menetelmä, jota käytetään, kun halutaan varmistua, että pienimmätkin likajäämät poistuvat pinnalta. Tässä vaiheessa puhdistettava alue käydään läpi savipalalla, joka kerää likahiukkaset itseensä. Savestuksen jälkeen pinta on valmis kiillotukselle.
Ajoneuvojen muut puhdistukset.
Tilaa pesuaika!

Pinta kiiltää ja ajoneuvo kiittää!

Puhtaanapito auttaa säilyttämään ajoneuvon hyvässä kunnossa.
  • Vierivainiontie 1, Kalajoki
  • Avoinna ma-pe klo 8.30-16.30.
    Sovittuja töitä muina aikoina.
© 2023 JPs Pinta Oy | Powered by Digimarkkinointi Donetti Oy